top of page

TOIMITUS JA PALAUTUS

Toimituskulut Suomeen

Yksittäiset tuotteet toimitamme kirjeenä hintaan 5,80 €. Useamman tuotteen tilaukset voidaan toimitettaa myös Ärräpussina vastaanottajan lähimpään R-kioskiin hintaan 5,80 €.

Sovi Ärräpaketti erikseen: maarit.rautio@mera.fi

Pienet tuotteet (Tampere-tiskirätti, Tampere 3D-matkalaukkutägi, Tampere 3D-avaimenperä) toimitetaan kirjeenä 5 kpl tilauksiin saakka.

 

Mikäli haluat tilata suuren erän tuotteitamme, otathan yhteyttä maarit.rautio@mera.fi.

Toimituskulut ulkomaille

Toimitamme ulkomaille kirjetoimituksena lähetettäviä tuotteita: Eurooppaan Priority-kirjeenä 5,25 € ja muualle maailmaan Economy-kirjeenä 6,90 €. Kirjetoimitus on mahdollista yksittäisille tuotteille sekä pienille tuotteille (Tampere-tiskirätti, Tampere 3D-matkalaukkutägi, Tampere 3D-avaimenperä) 5 kpl tilauksiin saakka.

 

Ulkomaille paketteina toimitettavista tuotteista voi tiedustella mari.laestera@mera.fi.

Huomaathan, että riippuen maasi verotus- ja tullauskäytännöistä, tilaukseesi saattaa määränpäässä kohdistua lisämaksuja. Kaikki ylimääräiset maksut jäävät asiakkaan maksettaviksi.

Toimitusaika

Tilaukset lähtevät varastoltamme tavallisesti 1–2 arkipäivän sisällä. Mikäli tuote on loppunut varastoltamme, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin mahdollisuus joko odottaa tuotetta, vaihtaa tilaamansa tuote toiseen tuotteeseen tai saada maksamansa raha takaisin.

Toimitusehdot

Myymme tuotteita ympäri maailman 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Pidätämme oikeuden olla myymättä asiakkaalle, jolla on toistuvia palautuksia.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakkaalla on vastuu että tilauksella olevat tiedot ovat oikein ja näin tilaus pystytään toimittamaan onnistuneesti. Mikäli tiedoissa on ollut virheitä tai puutteita ja toimitusta ei ole voitu toimittaa tämän vuoksi, perimme uudelleentoimituksesta normaalin toimituskulun.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Palautusehdot

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain avaamattomassa alkuperäispakkauksessa olevia myyntikelpoisia tuotteita. Ostaja vastaa itse tuotteen palautuksesta aiheutuvista kuluista.

Alusvaatteet ovat hygieniatuotteita, emmekä vaihda niitä.

Palautusosoite:

Kaupunkikalsarit Oy

c/o Laesterä

Onkkaalantie 91

36600 Pälkäne

Maksu hyvitetään suoraan käyttämällesi maksutavalle 14 vrk:n kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Toimituskuluja ei palauteta. Muista säästää kuitti palautuksestasi, kunnes palautuksesi on käsitelty loppuun.

Huomioithan, että palautuksen pakkausvastuu on lähettäjällä. Mikäli tuote on rikkoutunut matkalla huolimattoman pakkaamisen johdosta, pidätämme oikeuden evätä palautus.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä viipymättä osoitteeseen maarit.rautio@mera.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio myös noihin tahoihin.

Kaupunkikalsarit Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Kaupunkikalsarit Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

bottom of page